Webdevelopment met flexibele oplossingen voor bedrijven van elk formaat

Flexibel webdevelopment

The Dutch Lab is sterk in het ontwikkelen van websites en platformen die op termijn uitgebreid kunnen worden. Bij het programmeren houden we er altijd rekening mee dat de oplossing in de toekomst aan eventuele aanvullende wensen moet kunnen voldoen.

Onze kracht ligt in een no-nonsense communicatie en een pragmatische aanpak, gecombineerd met de inzet van flexibele en bewezen technieken en brede kennis en ervaring in het bedrijfsleven. Een drie-eenheid die door onze klanten als erg prettig wordt ervaren.

Wij richten ons voornamelijk op het MKB en op grotere bedrijven, merken, organisaties en overheden. Maar ook zzp’ers en kleinere ondernemingen met een grote ambitie zijn bij ons van harte welkom. De uitgebreide mogelijkheden van de techniek die wij inzetten is namelijk niet alleen voorbehouden aan de grote klanten; het is een uitkomst voor bedrijven van élk formaat!

Vrijheid dankzij ontwikkelen met open source

Wij ontwikkelen onze applicaties voornamelijk met de ‘open source’ programmeertalen Node.js, Ruby on Rails en Express.js. Deze gebruiksvriendelijke en praktische frameworks en tools geven ons de vrijheid en de ruimte om onze klanten een zo flexibel mogelijke oplossing te bieden. Ambitieuze ondernemers kunnen hun website of webapplicatie hierdoor op een later moment zonder problemen uitbreiden.

Wij hebben er daarom bewust voor gekozen om geen WordPress, Drupal of Joomla in te zetten. Deze producten voldoen voor sommige toepassingen prima en bieden veel mogelijkheden, maar voor onze doelgroep zijn ze niet geschikt. Zo zijn ze te beperkend voor ondernemers die technische vrijheid willen houden voor de toekomst en voldoet de functionaliteit van de benodigde plug-ins vaak niet 100% aan de verwachtingen.

Naast een doordacht technisch plan en volwassen opensourcetools besteden wij veel aandacht aan de manier waarop we onze webapplicaties serveren. Hiervoor zetten wij voornamelijk Amazon Web Services (AWS) in. Met dit beveiligde cloudservices-platform zijn de websites van onze klanten altijd razendsnel beschikbaar, of het nu gaat om een of duizend bezoekers per seconde. Je leest meer over Amazon Web Services op onze pagina Hosting.

Samen realiseren?

Contact
cookies toestaan?