Pragmatische oplossingen met de focus op vorm en functionaliteit.

Webdevelopment

The Dutch Lab bevindt zich op verschillende lagen van de markt. Van ZZP’ers, het MKB tot grote merken en bedrijven. De kracht zit vooral in de no-nonsense communicatie in combinatie met kennis, ervaring en de technieken die worden ingezet. De uitgebreide mogelijkheden van de techniek die ingezet wordt is namelijk niet alleen voorbehouden aan de grote accounts.

Er wordt voornamelijk ontwikkeld met behulp van node.js en Ruby on Rails. De reden dat deze frameworks worden gebruikt is dat we een zo flexibel mogelijke oplossing willen bieden voor onze klanten.

Dit betekent dat we geen product zoals Wordpress, Drupal of Joomla inzetten als mogelijke oplossingen. Alhoewel deze producten prima voldoen voor sommige toepassingen en veel mogelijkheden bevatten, zijn ze niet geschikt voor ondernemers die technische vrijheid willen houden voor de toekomst en niet afhankelijk willen zijn van alleen plugins die qua functionaliteit niet 100% voldoen aan de verwachtingen.

Open source inzetten zodat het de vrijheid en flexibiliteit van de applicatie niet belemmert.

The Dutch Lab ontwikkelt websites en platformen waarbij rekening kan worden gehouden met eventuele toekomstige wensen waaraan de oplossing moet kunnen voldoen.

Uiteraard wordt er gebruik gemaakt van open source oplossingen, frameworks en tools. Frameworks zoals node.js, express.js en ruby on rails om maar een topje van de ijsberg te benoemen.

Een doordacht technisch plan en volwassen open source tools zijn niet genoeg, ook de wijze waarop deze worden geserveerd is minstens zo belangrijk. Daarom zetten we voornamelijk (tenzij de klant anders wenst) het platform van Amazon Web Services in. Dit stelt de klant in staat om aan alle vraag te voldoen als het gaat om beschikbaarheid en het voldoen aan de vraag van 1 of duizend bezoekers per seconde.

 

Samen realiseren?

Contact