Werkwijze

De meeste vragen die bij The Dutch Lab binnenkomen zijn gerelateerd aan het maken van websites en webapplicaties. Vooral met specifieke behoeftes of behoeftes die niet direct standaard zijn. Dat kan van alles zijn. Van het publiceren van nieuws voor een zeer groot publiek tot het aanbieden van een online leeromgeving waar flexibiliteit de sleutel is tot succes. Het kunnen draaien aan elke 'knop' binnen een applicatie zorgt er voor dat het exact doet wat je er van verwacht.

Voor het laten ontwikkelen van een 'basic' website zijn heel veel oplossingen en ook net zo veel dienstverleners. Maar echt los gaan we pas bij wat ingewikkeldere vraagstukken. The Dutch Lab komt bijvoorbeeld om de hoek kijken wanneer Wordpress niet (meer) voldoet.

Wanneer we er uit zijn wat de behoefte is en wat we bieden elkaar goed aanvullen gaan we meer de details in. Hierbij zal een ontwikkeltraject uit voortvloeien waarbij de opdrachtgever altijd mee wordt genomen in alle fases. Hierdoor is de kans op een verrassing aan het einde van het traject weggenomen en kan ook altijd op tijd worden gereageerd waar nodig.

Net zoals het aanschaffen van een auto is een platform ook iets waar je continue onderhoud aan pleegt. Je wil het veilig houden, bent er afhankelijk van en het moet je daarnaast vooral brengen op de plek waar je wil komen. Het is geen product wat je samen ontwikkelt, aflevert en nooit meer naar omkijkt. Daarom is een langetermijnrelatie minstens zo belangrijk als de start voor het succes van een webapplicatie en/of platform.