Je webapplicatie leeft: wij bieden onderhoud, monitoring en ondersteuning via zeer korte lijnen.

Vakkundig onderhoud

Niet alleen je auto, huis en tuin hebben regelmatig verzorging nodig, ook je webapplicatie vraagt om vakkundig onderhoud. De techniek ontwikkelt zich namelijk razendsnel. Een webapplicatie die niet zorgvuldig wordt onderhouden, hoe goed zij ook in elkaar zit, gaat gebreken vertonen.

Net als bij een auto geldt: hoe meer functies en opties er zijn waarvan je als gebruiker comfort hebt, hoe belangrijker terugkerend onderhoud is. Wij bieden je meerdere mogelijkheden voor het onderhoud van jouw webapplicatie. Veel daarvan automatiseren wij, maar daarnaast vinden wij handmatige controle eveneens onmisbaar. Ook ICT blijft gelukkig mensenwerk.

Onderhoud op maat

Zowel klein onderhoud als het op vaste tijden functioneel bijwerken van je software houdt je webapplicatie actueel. Ze garanderen je dat je investering niet verloren gaat doordat er na de livegang geen aandacht meer voor is. Wij stemmen onze mate van onderhoud altijd af op jouw product en op jouw wensen. Of je het nu minimaal wilt houden of alle risico’s wilt uitsluiten; er is altijd een plan dat past bij jou en bij jouw webapplicatie.

Nazorg en ondersteuning

Naast diverse vormen van onderhoud is ook doorlopende nazorg bij ons mogelijk. Deze ondersteuning bestaat uit het continu monitoren van je applicatie en je website, door de techniek te controleren en te bewaken. Op deze manier blijft geen fout of hobbel onopgemerkt. Hoe we de monitoring precies invullen, bespreken we vooraf met je. Ook leggen we je graag uit wat monitoring in de praktijk inhoudt.

Onze service verloopt via korte lijnen. Eén telefoontje of mailtje is voldoende om technische ondersteuning of een antwoord op je vraag te krijgen.

Samen realiseren?

Contact
cookies toestaan?