Een platform leeft. Onderhoud, monitoring en ondersteuning door middel van zeer korte lijntjes.

Onderhoud

Niet alleen je auto, fiets of tuin heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo simpel als het lijkt wordt dit regelmatig onderschat. De techniek beweegt snel en wanneer je webapplicatie niet minimaal onderhouden wordt, hoe goed deze ook in elkaar zit, gaat het gebreken vertonen.

Gelukkig komt onderhoud ook in verschillende vormen en kan het minimaal worden gehouden. Maar wanneer een auto meer opties en uitgebreide functies heeft waar je als chauffeur comfort van hebt, of nog beter, van levensbelang acht, kunnen ze niet eindeloos blijven functioneren zonder regelmatig onderhoud.

Veel zaken zijn uiteraard te automatiseren, maar controleren blijft nog steeds beter dan vertrouwen alleen en ook ICT blijft (gelukkig) mensenwerk.

Van klein onderhoud, tot het periodiek functioneel bijwerken van software zorgt ervoor dat je product bij blijft en de investering die wordt gedaan niet verloren gaat doordat er geen aandacht meer is na livegang hiervan. Uiteraard is dit alles afhankelijk van het product en de wensen die men heeft, maar er is altijd een plan om hier op een gezonde manier mee om te gaan.

Naast onderhoud is er continue nazorg mogelijk in de vorm van applicatie- en website monitoring waardoor er geen fout of hobbel onopgemerkt blijft. De invulling hiervan wordt samen met de klant besproken. Wat dit precies betekent leggen we graag uit.
 

Samen realiseren?

Contact