Enterprise worthy managed hosting op basis van Amazon Web Services.

Hosting

Ontwikkelen van oplossingen waar klanten (en ook The Dutch Lab) blij van worden is waar onze ambitie en passie ligt. Maar minstens zo belangrijk is het platform waar alles op rust.

De oplossing ligt in mogelijkheden die Amazon Web Services (AWS) biedt in zijn uitgebreide scala van diensten. De solide basis van AWS gebruiken we om onze ontwikkelde websites, applicaties en platformen te voorzien van betrouwbare hosting.

Datacenters over de hele wereld, een Content Delivery Network (CDN) om uw websites zo snel mogelijk aan uw bezoeker of gebruikers te tonen, niets ontbreekt het aan oplossingen om dat te realiseren.

Of je website of webapplicatie nu 1 of duizenden bezoekers per seconde moet verwerken, alles is mogelijk, en verrassend dichtbij. Schaalbaarheid op zo’n niveau is bereikbaar voor al onze klanten. Groot, maar ook klein met ambitie. Hoe dat precies in elkaar steekt kan goed worden uitgelegd.

Niet alleen schaalbaarheid, maar ook een ononderbroken service is van belang in een maatschappij als deze en is zo goed als een vanzelfsprekendheid geworden. Ook daarin speelt AWS en de manier waarop The Dutch Lab deze inzet een belangrijke rol.

Automatische backups van bestanden en of databases, onvoorziene uitval van servers en of complete datacenters, overal kan op worden geanticipeerd wanneer gewenst of nodig.

Kracht genoeg om te benutten om je ambitie te ondersteunen waar The Dutch Lab graag bij helpt of mee denkt.

Samen realiseren?

Contact