De beste hosting voor elk budget dankzij Amazon Web Services (AWS)

Betrouwbare hosting

Onze passie en ambitie ligt in het ontwikkelen van websites en software waar onze klanten (en ook wijzelf) blij van worden. Maar minstens zo belangrijk is het platform waarop de gebouwde webapplicatie vervolgens rust. Wij hebben de perfecte oplossing gevonden in het uitgebreide scala aan diensten en mogelijkheden van het beveiligde cloudservices-platform Amazon Web Services (AWS).

Met de solide basis van AWS kunnen wij de door ons ontwikkelde websites, applicaties en platformen voorzien van veilige en betrouwbare hosting. Want niet alleen grote ondernemingen hebben recht op professionele hosting, wij vinden dat ieder bedrijf uitmuntende en betrouwbare hosting verdient. Dankzij AWS kunnen wij deze service ook bieden aan bedrijven met een kleiner budget.

Schaalbaarheid op hoog niveau

AWS beschikt over een content delivery network (CDN) in datacenters over de hele wereld. Dit netwerk zorgt ervoor dat jouw website of webapplicatie razendsnel aan je gebruikers wordt getoond, of die nu een of duizenden bezoekers per seconde moet verwerken. Met AWS is schaalbaarheid op hoog niveau dus bereikbaar voor ál onze klanten, zowel grote bedrijven als kleine ondernemingen met ambitie. Als je het leuk vindt om hier meer over te weten, leggen we je graag uit hoe dit werkt.

Continuïteit gegarandeerd

Naast schaalbaarheid zijn een ononderbroken service en beschikbaarheid inmiddels een vanzelfsprekendheid in onze maatschappij. Iedereen wil immers direct het resultaat van zijn actie op het scherm zien. Door de manier van ‘managed hosting’ waarop wij AWS bij The Dutch Lab inzetten, kunnen we de continuïteit van jouw website of webapplicatie waarborgen.

Via automatische back-ups van bestanden en/of databases en door te anticiperen op onvoorziene uitval van servers of complete datacenters, zijn we uitval altijd een stapje voor. Benut ook de kracht van Amazon Web Services voor het ondersteunen van jouw ambitie. The Dutch Lab helpt je hier graag bij en denkt met je mee.

Samen realiseren?

Contact
cookies toestaan?