Vakkundig onderhoud

Niet alleen je auto, huis en tuin hebben regelmatig verzorging nodig, ook je webapplicatie vraagt om vakkundig onderhoud. De techniek ontwikkelt zich namelijk razendsnel. Een webapplicatie die niet zorgvuldig wordt onderhouden, hoe goed zij ook in elkaar zit, gaat gebreken vertonen.

Net als bij een auto geldt: hoe meer functies en opties er zijn waarvan je als gebruiker comfort hebt, hoe belangrijker terugkerend onderhoud is. Ik bied je meerdere mogelijkheden voor het onderhoud van jouw webapplicatie. Veel daarvan worden geautomatiseerd, maar daarnaast is handmatige controle eveneens onmisbaar. Ook ICT blijft gelukkig mensenwerk.

Onderhoud op maat

Zowel klein onderhoud als het op vaste tijden functioneel bijwerken van je software houdt je webapplicatie actueel. Ze garanderen je dat je investering niet verloren gaat doordat er na de livegang geen aandacht meer voor is. Ik stem de mate van onderhoud altijd af op jouw product en op jouw wensen. Of je het nu minimaal wilt houden of alle risico’s wilt uitsluiten; er is altijd een plan dat past bij jou en bij jouw webapplicatie.

Nazorg en ondersteuning

Naast diverse vormen van onderhoud is ook doorlopende nazorg bij mogelijk. Deze ondersteuning bestaat uit het continu monitoren van je applicatie en je website, door de techniek te controleren en te bewaken. Op deze manier blijft geen fout of hobbel onopgemerkt. Hoe de monitoring precies ingezet wordt, bespreek ik vooraf met je. Ook leg ik je graag uit wat monitoring in de praktijk inhoudt.

Service verloopt via korte lijnen. Eén telefoontje of mailtje is voldoende om technische ondersteuning of een antwoord op je vraag te krijgen. Dat maakt dat je niet alleen snel een antwoord hebt, het stelt je in staat om zeer snel in te spelen op veranderingen in de markt.