Betrouwbare hosting

Mijn passie en ambitie ligt in het ontwikkelen van websites en software waar mijn klanten (en ook ikzelf) blij van worden. Maar minstens zo belangrijk is het platform waarop de gebouwde webapplicatie vervolgens rust. De oplossing ligt in dit geval in het uitgebreide scala aan diensten en mogelijkheden van het cloudservices-platform Amazon Web Services (AWS).

Met de solide basis van AWS kan ik de door mij ontwikkelde websites, applicaties en platformen voorzien van veilige en betrouwbare hosting. Want niet alleen grote ondernemingen hebben recht op professionele hosting, ik vind dat ieder bedrijf uitmuntende en betrouwbare hosting verdient. Dankzij AWS kan deze service ook worden geboden aan bedrijven met een kleiner budget.

Schaalbaarheid op hoog niveau

AWS beschikt over een content delivery network (CDN) in datacenters over de hele wereld. Dit netwerk zorgt ervoor dat jouw website of webapplicatie razendsnel aan je gebruikers wordt getoond, of die nu een of duizenden bezoekers per seconde moet verwerken. Met AWS is schaalbaarheid op hoog niveau dus bereikbaar voor ál mijn klanten, zowel grote als kleine ondernemingen met ambitie.

Continuïteit gegarandeerd

Naast schaalbaarheid zijn een ononderbroken service en beschikbaarheid inmiddels een vanzelfsprekendheid in onze maatschappij. Iedereen wil immers direct het resultaat van zijn actie op het scherm zien. Door ‘managed hosting’ kan ik de continuïteit van jouw website of webapplicatie waarborgen.

Via automatische back-ups van bestanden en/of databases en door te anticiperen op onvoorziene uitval van servers of complete datacenters, ben ik uitval altijd een stapje voor. Benut ook de kracht van Amazon Web Services voor het ondersteunen van jouw ambitie. The Dutch Lab helpt je hier graag bij en denkt met je mee.

Risico

Bezorgd over het risico die een eenmanszaak met zich meebrengt? Uiteraard zijn er tal van oplossingen die dit risico tot een minimum beperken. De risico's liggen namelijk niet zozeer in het kiezen voor een eenmanszaak of een partij met personeel. Het risico zit hem in het kiezen van een betrouwbare partner en dat staat niet per definitie vast aan de bedrijfsomvang.

Infrastructuur en logica van een webapplicatie kunnen desgewenst dusdaning worden ingericht en opgezet dat het risico wat u loopt als ondernemer tot een minimum beperken. U bent dan voor belangrijke zaken niet volledig afhankelijk en continuiteit wordt hiermee gewaarborgd door uw eigen bedrijfsvoering in plaats van die van een ander.

Zo geniet u van de flexibiliteit van het zaken doen met een klein bedrijf, maar houd u met vertrouwen de grip op eventuele risico's.

Meer weten? Ik legt het graag uit.