Dienstverlening

Webdevelopment

Of het nu gaat om een eenvoudige website tot en met het onwikkelen van een corporate website met klantlogin ten behoeve van het veilig uitwisselen van gevoelige informatie. The Dutch Lab ontwikkelt oplossingen met hoogwaardige technieken en infrastructuur.

The Dutch Lab levert dit door middel van maatwerk software. Dit om de opdrachtgever in staat te stellen zo flexibel mogelijk in te kunnen spelen en te kunnen ondersteunen, op zijn of haar business strategie.

Hosting

Ontwikkelde webapplicaties worden in 99% van de gevallen ook door The Dutch Lab gehost. Managed hosting om de klant zich te kunnen laten focussen op het doen van zaken. Webapplicaties worden geserveerd op de infrastructuur van Amazon Web Services. Of het nu gaat om enkele tot duizenden bezoekers per minuut, vanuit Nederland of wereldwijd. De infrastructuur én webapplicatie is er op ingericht. Meer weten wat er mogelijk is? Ik leg het graag uit.

Onderhoud

De beste metafoor is nog steeds de auto. Je hebt net in een solide auto geïnvesteerd. Met de nodige opties, zowel aan veiligheid als luxe ontbreekt er niets. Hier wil je nog jarenlang van genieten en zal onmisbaar zijn om je van A naar B te brengen. Zoals elke auto, zal deze ook onderhoud nodig hebben. Want niet alleen onderdelen van een auto zijn aan slijtage onderhevig. Hetzelfde geld ook voor een webapplicatie, geen uitzondering daargelaten. En laat in het geval van het  The Dutch Lab, diegene die de auto heeft ontwikkelt, ook zeer goed weten hoe deze onderhouden dient te worden.

Advies

The Dutch Lab heeft een no-nonsense en down to earth manier van werken en communiceren. Dat, in combinatie met een pragmatische aanpak is een gewaardeerde manier van zaken doen. Dit werpt ook zijn vruchten af bij het doen van advies op vraagstukken waar een sparringpartner er zorg voor kan dragen anders tegen zaken aan te kunnen kijken en vooral verder te komen.

Samen realiseren?

Contact