Dienstverlening

Heb je een ambitieus klein bedrijf of run je een grote onderneming en is het tijd voor een nieuwe website of webapplicatie? The Dutch Lab kan je helpen. Mijn dienstverlening strekt zich uit van het ontwikkelen van websites en webapplicaties (webdevelopment) tot hosting, onderhoud en advies.

Webdevelopment

Of het nu gaat om een eenvoudige website of om een corporate website met klantlogin voor het veilig uitwisselen van gevoelige informatie, The Dutch Lab ontwikkelt flexibele oplossingen met behulp van hoogwaardige technieken en een eersteklas infrastructuur. Omdat elk bedrijf anders is en iedere klant zijn eigen wensen heeft, bouw ik webapplicaties altijd met maatwerksoftware. Hiermee ben je zeker van een webapplicatie die perfect past bij jouw onderneming en kun je in de toekomst snel en doeltreffend inspelen op veranderingen in je bedrijfsstrategie.

Meer over webdevelopment

Hosting

Vrijwel alle webapplicaties die ik ontwikkel, host ik ook. Dit doe ik via ‘managed hosting’, een vorm van hosting waarbij het complete technische beheer uit handen wordt genomen. Zo hoef je zelf geen technische kennis of middelen in huis te halen en kun je je richten op het doen van jouw eigen zaken. Webapplicaties worden gehost op de infrastructuur van Amazon Web Services (AWS). Dit geeft je de garantie dat je website wereldwijd altijd razendsnel beschikbaar is. Wil je weten hoe dit werkt of wat er nog meer mogelijk is? Ik leg het je graag uit.

Meer over hosting

Onderhoud

Zelf vergelijk ik het onderhoud van een webapplicatie altijd graag met het onderhoud van een auto. Bij beide doe je een weloverwogen investering met als doel er lang plezier van te hebben. Je hebt bij de aanschaf zowel aan veiligheid als aan luxe en gemak gedacht. Net als bij een auto wil je bij een webapplicatie zeker zijn van gedegen onderhoud dat wordt uitgevoerd door specialisten. Want ook met slijtage krijgen beide te maken. Als ontwikkelaar en bouwer van jouw ‘auto’ weet The Dutch Lab precies hoe jouw webapplicatie moet worden onderhouden.

Meer over onderhoud

Advies

Laagdrempelig en servicegericht, dat is The Dutch Lab. Met onze pragmatische en no-nonsense manier van werken en communiceren mag je van mij altijd een concrete oplossing of op zijn minst een duidelijk antwoord verwachten. Zo weet je als opdrachtgever precies waar je aan toe bent. Ik denk als sparringpartner bovendien graag met je mee over de techniek, vorm en invulling van je website of webapplicatie. Vanuit mijn vakkennis en houding kijk ik vaak net even anders tegen de zaken aan en kan je helpen om sneller en gerichter vooruit te komen.